J van de Plas | Renovatie Techniek
14714
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14714,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Renovatie Techniek

Renovatietechniek

Renovatietechniek in continu in ontwikkeling. Technieken om panden beter te beveiligen en te isoleren worden alsmaar verbeterd. Wij krijgen wekelijks vragen mbt het isoleren van bestaande kozijnen. Tochtwering en isolatie zijn bij renovatie maatwerk. Elk vraagstuk verdient een andere benadering. Ook op het gebied van beglazen zijn er inmiddels, met behoud van bestaande kozijnen, veel mogelijkheden.

 

Door deze voortdurende verbeteringen moeten ook wij ons machinepark en beitelplan blijven ontwikkelen.  De komst van computergestuurde machines (CNC-techniek) heeft ons bedrijf een nieuwe dimensie gegeven. Wij ontwikkelen zelf computerprogramma’s die ons in staat stellen met moderne technieken maatwerk te blijven maken. Hierdoor blijven onze productietechnieken up to date zonder daarbij het verleden uit het oog te verliezen. De omvang van de projecten kan daarbij variëren van klein (particulier) onderhoud waarbij we ramen herstellen of slecht 1 raam vervangen tot complete woningen of gebouwen voorzien van nieuwe ramen, deuren en kozijnen.

 

Ook op het gebied van hout zijn er ontwikkelingen. Wij zijn natuurlijk FSC®  gecertificeerd. Een FSC®  label geeft aan dat het hout afkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos volgens normen voor milieu en duurzaamheid. Daarnaast zijn wij gecertificeerd verwerker van Accoya® hout. Accoya® is de handelsnaam voor hout dat door middel van acetylering, wordt gemodificeerd tot een duurzaam en milieuvriendelijk product. Accoya® gaat daardoor veel langer mee en men kan hierdoor houtsoorten gebruiken die snel groeien en normaal gesproken niet geschikt zijn voor toepassing in de bouw.