J van de Plas | Verhuisbericht
15208
post-template-default,single,single-post,postid-15208,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Verhuisbericht

Verhuisbericht

Eindelijk is het officieel! Per 1 januari 2015 verhuizen wij naar een groter bedrijfspand aan de Energieweg in Udenhout!!

In 1860 vestigden mijn voorouders Timmerfabriek J. Van de Plas B.V. (opgericht in 1754) aan de Kreitenmolenstraat. Door de jaren heen heeft mijn vader het bedrijf  verder uitgebreid tot het fabrieksterrein zoals velen van u dat kennen. De tijd staat echter niet stil. In de afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid en ook onze processen zijn verder ontwikkeld.

Na 155 jaar aan de Kreitenmolenstraat werd het tijd voor een nieuwe locatie. Per 1 januari 2015 zijn wij gevestigd in een modern pand, waarin wij onze productie verder kunnen uitbreiden en ruim plek hebben voor onze geavanceerde apparatuur. Naast onze meer dan 250 jaar ervaring in specialistische houtbewerking kunnen wij u als klant dus ook de meest moderne technieken aanbieden.

Dit betekent voor u nog meer kwaliteit, snelheid en flexibiliteit.