J van de Plas | Monument 2019
15348
post-template-default,single,single-post,postid-15348,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Monument 2019

Monument 2019

Op 14, 15 en 16 mei a.s. vindt de Vakbeurs Monument plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Monument is de vakbeurs die zich specifiek richt tot professionals betrokken bij monumentaal erfgoed en eigenaren daarvan. Hier treft men de toonaangevende bedrijven en organisaties, praktische tools en oplossingen. Op deze beurs willen wij niet ontbreken, wij zijn daarom te vinden op de stand van Houtex houthandel uit Waddinxveen. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen. U kunt zich vooraf laten registreren voor gratis toegang op de website van Monument monumentenbeurs.nl